Brufen® Effect (ibuprofen)

Ibuprofen je protuupalni lijek za ublažavanje boli koji je primjeren u slučaju privremene boli. Dostupan je u različitim oblicima: u tabletama, u obliku granula za oralnu primjenu te kao sirup za djecu. Dolazi i u različitim jačinama ovisno o Vašim potrebama.

Saznajte više

Brufen® Effect je Superbrand

Superbrand od brandova čini različitim: kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak, a brend kojemu možete vjerovati kad je najvažnije, kada boli, je Brufen® Effect. Brufen® Effect kapitalizirao je Superbrands status za 2019/2020 godinu!

Saznajte više

Migrena

Migrena je najčešća primarna glavobolja. Obilježena je pulsirajućim karakterom, umjerenog do jakog intenziteta, uobičajeno je jednostrana te se pogoršava naprezanjem

Saznajte više

Bol u leđima

Bol u leđima je čest problem. Bolove u leđima često uzrokuje ukočenost mišića. Kod ublažavanja nelagode može pomoći kretanje i lagano vježbanje.

Saznajte više

Bolovi u vratu i ramenima

Bolovi u vratu i ramenima vrlo su česti i može ih uzrokovati loše držanje, stres ili nošenje teških predmeta. Brufen® Effect je indiciran za liječenje blage do srednje jake boli.

Saznajte više

Glavobolja

Glavobolja je općenito vrlo česta pojava, no postoje različite vrste glavobolje koje na vas mogu utjecati na različite načine. Glavobolje mogu nastupiti u najnezgodnijim trenucima i mogu vas spriječiti u sudjelovanju u vašim svakodnevnim aktivnostima.

Saznajte više